Jacuzzi verkopen of inruilen

Uw oude spa is geld waard!

Heeft u een oude spa en wenst u deze te verkopen of in te ruilen? Wij zijn geïnteresseerd en bieden u vrijblijvend een goede prijs!

Uw jacuzzi verkopen?

Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, graag met daarbij gevoegd enkele duidelijke foto's. Wij komen vervolgens snel met een goed bod op uw spa.

Liever uw spa inruilen?

In dat geval kunnen wij u hoogwaardige spa's en zwemspa's van Wellis aanbieden. Wellis is momenteel de grootste fabriek in Europa die spa's, zwemspa's en prachtige baden produceert. Alle Wellis producten zijn van topkwaliteit en uitgerust met onder andere Lucite of Aristech kuipen en Gecko elektronica. Bij verkoop of inruil van uw spa regelen wij het hele traject voor u van A tot Z. En dat houd in dat wij in overleg met u in overleg kijken hoe de oude spa uit de tuin gaat. En eventueel de nieuwe spa er weer in. Aan en afsluiten van elektriciteit en eventueel andere voorzieningen die aan de spa zijn gekoppeld.

Om u zo goed te kunnen helpen willen we u vragen om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Heeft u foto's van uw spa? Upload deze dan bij uw aanvraag.

Alle velden met een * zijn verplichte velden.

    Spa inruilenSpa verkopen

    Upload hier foto's van uw spa
    Professionele service tegen een betaalbare prijs

    Spa Care Brabant is een familiebedrijf met een eigen serviceteam en een goede dosis gezond verstand. Geen poespas of ingewikkelde constructies, gewoon degelijke oplossingen. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

    TOP