Jacuzzi reparatie

Uw spa is in goede handen bij Spa Care Brabant.

Pomp kapot of heeft u een lekkage? Problemen met uw display of pack? Werkt uw ozonator niet goed meer of moeten uw UV lampen vervangen worden? Of wilt u wellicht uw Chinese spa om laten bouwen? Geen enkele jacuzzi reparatie is voor Spa Care Brabant een probleem.

Jacuzzi lekt

Lekt uw jacuzzi? Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Onze hoofdmonteur heeft jarenlang in de maritieme sector gewerkt en kan door zijn ervaring zeer deskundig lekkages opsporen en eventueel repareren. Wij komen de meest uiteenlopende lekkages tegen; van kapotte en lekkende pompen of heaters tot gescheurde leidingen of lekkende jacuzzi jets. Bij oudere spa's zien wij ook steeds vaker lekkende diverters of air regulators.

Jacuzzi lekkage

Staat er steeds water naast uw spa op één bepaalde plaats? Wacht dan niet langer en; neem contact met ons op om verdere schade te voorkomen, zoals bijvoorbeeld een verrot frame van de spa, elektronica schade of erger nog in het geval van bevriezing vorst schade!

Display van uw jacuzzi is kapot

Is de display van uw jacuzzi kapot? Van het merk Balboa of Gecko hebben wij in de meeste gevallen alle voorkomende types displays bij ons.

Jacuzzi packs

In het geval van een kapotte pack ligt het meestal aan de printplaat. Wij hebben uiteraard ook altijd een groot aantal printplaten bij om uw storing zo snel mogelijk op te lossen.

De pomp van uw jacuzzi werkt niet

U wil net lekker gaan genieten in uw spa en u zet de pomp aan, maar er gebeurt niets... Of de pomp van uw jacuzzi maakt lawaai.

Dit kan een aantal oorzaken hebben. Het hoeft niet altijd de pomp zelf te zijn. Van een simpele zekering tot kapotte displays, maar uiteraard komt het ook regelmatig voor dat de pomp zelf stuk is. Als de pomp van uw spa kapot is, kunnen wij die meestal gelijk vervangen. Dit komt omdat wij in onze servicebus een zeer uitgebreide selectie aan spa-onderdelen voor handen hebben.

Circulatiepomp van de jacuzzi is kapot

Blijkt het een speciale pomp te zijn? Dan zullen wij die voor u bestellen en tijdens een vervolgbezoek vervangen. Voor het tweede bezoek rekenen wij geen voorrijkosten!

Vervangen ozonators en UV lampen van uw jacuzzi

Om uw spa schoon en bacterievrij te houden is het belangrijk om 
uw ozonator of UV lamp tijdig te vervangen. Ozonators en UV lampen zorgen door hun desinfecterende werking ervoor dat uw spa bacterie en algenvrij blijft.

Een ozonator dient eens in de twee jaar vervangen te worden. Doet u dat niet op tijd, dan kan de ophoping van organisch materiaal (bacteriën en vuil) niet ongedaan gemaakt worden. Dit resulteert in bijvoorbeeld een slijmachtige aanslag op de kuip waar u zelf ook last van kunt krijgen, zoals bijvoorbeeld een "hot tub rash". Dit is een zeer onprettige huidaandoening die erg veel jeuk veroorzaakt.

Een UV lamp desinfecteert ook uw water. De meeste UV lampen gaan maar een jaar mee. Wij raden u daarom ook aan deze regelmatig te vervangen.

Wenst u uw ozonator of UV lamp te vervangen? Neem dan eens contact met ons op!

Ombouwen Chinese spa

Regelmatig komen wij klanten tegen met een spa die kapot is. Vaak zijn deze uitgerust met Chinese elektronica. Deze elektronica is vaak onbetrouwbaar en ook niet meer te verkrijgen. Indien de kuip, pompen, frame en omkasting nog in goede staat zijn is het raadzaam om in overweging te nemen de spa om te bouwen met Amerikaanse apparatuur.

Bij het ombouwen van een jacuzzi wordt meestal de complete printplaat, display en heater vervangen met degelijke apparatuur van het merk Gecko of Balboa. Hierop sluiten wij dan al uw oude pompen en andere elektronica aan. U heeft dan voor een geringe investering een jacuzzi of zwemspa die weer jaren mee kan!

Professionele service tegen een betaalbare prijs

Spa Care Brabant is een familiebedrijf met een eigen serviceteam en een goede dosis gezond verstand. Geen poespas of ingewikkelde constructies, gewoon degelijke oplossingen. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

TOP